Skip links

Vacatures & Partnerships

Wij zijn Digital Venture Builders die grenzen verleggen om de meest efficiënte oplossingen te creëren. Sinds 2011 zijn wij actief in ‘online’ en ontwikkelen we voor een brede groep klanten uit diverse sectoren zoals het MKB en semi overheid dynamische websites, intranetprojecten, webshops en mobiele applicaties. Tevens bouwen we aan diverse ventures in tech & digital onder de ICONS Digital Group BV én zoeken we via ICONS.Ventures externe investment opportunities. Primair ligt onze focus in creatie en innovatie. Groeien met een startup cultuur!

Onze labels zijn onder meer:

 • ICONS (Online Strategy)
 • RocketPress (Managed Hosting)
 • Dutch Media Factory (WP Websites)
 • CoolMobile (E-Commerce)
 • FNDR

Voor deze labels, ook wel business units genoemd, zoeken wij talent die vol gas gaat om mee te bouwen en deze activiteiten te laten groeien. We zoeken geen standaard werknemers, we zoeken wel mensen die enthousiast worden van business development en creatie en in bezit zijn van entrepreneurial spirit. Doorgroeien én participeren? We bieden voldoende mogelijkheden om direct actief in te stappen in een groeiende onderneming.

Voor de BU ICONS.nl is aanvullend het volgende sterk aan te raden;

Je kent jouw doelmarkt en het product (WordPress), als online marketing (SEO & SEA) niet geheel onbekend is voor je is dat een sterke pré. Belangrijker nog is dat je een teamspeler bent en dat we jou niets hoeven uit te leggen over hoe jij klanten benadert en opdrachten binnenhaalt.  Je zorgt dat processen op orde zijn en maakt ons net dat stukje beter. Je bent communicatief sterk en maakt onze klanten nog blijer. Doorgroeien als participerende vennoot behoort tot de mogelijkheden.

Wij vragen een HBO/WO niveau richting bedrijfskunde, maar vanzelfsprekend kun jij door jouw ervaring ook het verschil maken als je een andere richting hebt gekozen. Nog belangrijker is dat je een teamspeler bent, je thuis voelt in efficiency en proces, maar vooral een affiniteit hebt met groei zonder kwaliteit uit het oog te verliezen.

Klinkt dit aantrekkelijk? Stuur dan je cv en motivatie naar ruben@icons.nl.

Wij zijn Digital Venture Builders die grenzen verleggen om voor onze klanten de meest efficiënte oplossing te creëren. ICONS ontwikkelt sinds 2011 voor een brede groep klanten uit diverse sectoren zoals het MKB en semi overheid dynamische websites, intranetten, webshops en mobiele applicaties. Tevens exploiteren we online projecten in eigen beheer.

Onze labels zijn onder meer:

 • ICONS
 • RocketPress
 • Dutch Media Factory
 • CoolMobile

Wij zoeken een salestalent voor onze locatie in Rotterdam die effectief de markt bewerkt, new business genereert en de bestaande klantrelaties onderhoudt. Wij bieden een full service pakket aan voor onze klanten voor zowel WordPress websites, custom build én hybride apps, campagnes en managed hosting.

Deze vacature kan zowel fulltime als part time (24 uur) worden ingevuld. Je kent jouw doelmarkt en het product (WordPress), als online marketing (SEO & SEA) niet geheel onbekend is voor je is dat een sterke pré. Belangrijker nog is dat je een teamspeler bent en dat we jou niets hoeven uit te leggen over hoe jij klanten benadert en opdrachten binnenhaalt. Natuurlijk doe je dat met dezelfde visie als ons op kwaliteit, service en blije klanten :). Input en feedback stellen we op prijs, doorgroeimogelijkheden bieden we natuurlijk ook.

We zijn een kleine flexibele organisatie met een kantoor op de mooiste locatie in Rotterdam. Klinkt dit aantrekkelijk? Stuur dan je cv naar ruben@icons.nl.

Ben je een recruiter? Bespaar je de moeite om je diensten te verkopen. Je bent ongetwijfeld getalenteerd, maar we vertrouwen op onze eigen wervingscapaciteiten.

Wij zijn Digital Venture Builders die grenzen verleggen om voor onze klanten de meest efficiënte oplossing te creëren. ICONS ontwikkelt sinds 2011 voor een brede groep klanten uit diverse sectoren zoals het MKB en semi overheid dynamische websites, intranetten, webshops en mobiele applicaties. Tevens exploiteren we online projecten in eigen beheer.

Onze labels zijn onder meer:

 • ICONS
 • RocketPress
 • Dutch Media Factory
 • CoolMobile

Jij bent een ervaren WordPress Developer met zowel front- als backend skills en wil ons graag komen versterken in ons kantoor in Rotterdam. Deze functie is part-time of full-time in te vullen. Gezien onze strategie zijn ook freelancers of agencies welkom.

Conversiespecialist ten behoeve van de opzet van Paid Search Campagnes.

We hebben weer een stageplek beschikbaar voor HBO/WO studenten.

Breed inzetbaar voor de verdere expansie van ons label CoolMobile. Je hebt ervaring met online marketing en social media. Je werkt secuur en interesseert je voor een zo efficient en effectief mogelijke inzet van resources voor de groei van dit ecommerce label. CoolMobile is actief in Nederland en Belgie.

Wil je weten wat we doen? Hier zie je het: www.coolmobile.nl