Ecommerce

Geschikt voor duizenden producten én bezoekers.

TECHNIEK

De nieuwste software met Magento 2

PERFORMANCE

Caching en technische optimalisatie

Kwalitatieve websites zorgen voor meer klanten

Je website bepaalt je professionaliteit en helpt klanten eenvoudiger zaken met je te doen. Zoek je een uitgebreide webshop geschikt voor duizenden producten en klanten? Kijk dan naar een Magento webshop, uiteraard gebouwd in Magento 2 met een compleet nieuwe opbouw. Magento 2 is eenvoudiger te beheren dan Magento 1. De oudere versies worden actief ondersteund tot medio 2018. Start je met een nieuwe webshop? Dan is het raadzaam direct naar de nieuwste versie van Magento te kijken.

Alhoewel complexer dan software als WooCommerce stelt Magento je in staat vele duizenden producten in je webshop te beheren. Houd rekening met een zwaarder type hosting dat benodigd is voor een Magento webshop ten opzichte van bijvoorbeeld WordPress.

ICONS ontwikkelt voor een brede groep klanten uit diverse sectoren zoals het MKB en semi overheid dynamische websites, intranetten, webshops en mobiele applicaties. Hierbij letten wij altijd op de gebruikservaring van de klant en/of medewerkers, de voornaamste gebruikers van de webomgeving.

Ons team van developers en designers ontwikkelt in verschillende programmeertalen zoals PHP, HTML, CSS waarbij we onder andere gebruik maken van WordPress, Magento of Node.js. De te gebruiken software wordt afgestemd op de klantwensen en doelen voor het specifieke project.

ICONS biedt diverse tools om ook na oplevering maximaal rendement te krijgen uit de opgeleverde website.
Wij bieden onder meer;
  • Beveiliging- en onderhoudsabonnementen
  • Managed Hosting op Cloudservers in Nederlandse datacentra
  • Managementinformatie Dashboards
  • Content en Lead campagnes.
 Meer informatie of een webdesign offerte aanvragen? Vul het formulier in of neem contact op via (085) 303 39 20.

Meer informatie?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je z.s.m. terug. Vul onderstaand formulier in of bel ons op (085) 303 39 20.

TOP