Managed (Cloud) Hosting

Veilig online met onze snelle servers in Nederlandse datacentra.

Managed

Geen zorgen, altijd de nieuwste software en updates.

Cloud vs VPS

Kies de optie die het beste bij je past. Flexibel en schaalbaar.

Snelle servers

Maximale snelheid via Cloud, SSD, Caching en multicore setups.

Veilig ondernemen op snelle servers tegen lage kosten

Optimaal schaalbaar en geen technische kennis nodig! Met een Managed Hosting oplossing hoef je je niet druk te maken om het serverbeheer. De serveromgeving wordt al naar gelang de wensen continu gemonitord en voorzien van de laatste updates voor Linux en Plesk. Behalve het onderhoud van de server kunnen wij ook zorg dragen voor het onderhoud van de website zelf.

(WordPress) websites zijn door hun modulaire structuur (plugins) vaker aan updates toe dan een een statische HTML website, het is goed om te weten dat wij jarenlange ervaring hebben en je website altijd in topconditie houden.

Je kunt ervoor kiezen alleen een hostingpakket af te nemen voor een enkele website(bijvoorbeeld WordPress hosting), maar ook voor meer complexe situaties hebben we flexibele schaalbare oplossingen. Denk aan een eigen Cloudserver waarbij je zelf, indien gewenst, wijzigingen kunt aanbrengen. Uiteraard voorzien van de modernste hard- en software.
ICONS biedt diverse tools om ook na oplevering maximaal rendement te krijgen uit de opgeleverde website. Wij bieden onder meer;
  • Beveiliging- en onderhoudsabonnementen
  • Managed Hosting op (Cloud)servers in Nederlandse datacentra
  • Managementinformatie Dashboards
  • Content en Lead campagnes.
 Meer informatie of een Managed Hosting offerte aanvragen? Vul het formulier in of neem contact op via (085) 303 39 20.

 

Informatie aanvragen

Wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in of bel ons op (085) 303 39 20. Weet je nog niet wat voor soort hosting je nodig hebt? Geen probleem, we helpen je graag verder.

TOP