VINDBAARHEID

Naar de hoogste posities in Google.

CONCURRENTIE

Directe informatie over de posities van de concurrentie.

PERFORMANCE

Meer omzet, nieuwe klanten en hogere conversie

Hogere resultaten in de zoekmachines

Ben jij het ook zat om constant te switchen tussen verschillende dashboards. Inloggen op Adwords en daarna kijken op Google Analytics, vervolgens een ander dashboard voor Facebook en Twitter etc.

Het ICONS SEO Dashboard geeft direct inzicht in posities in Google van jouw website, maar ook van de concurrentie. Analyse van gebruikers? Geen probleem. Zoekwoorden die scoren vinden, toevoegen en direct doormeten in je contentstrategie?
Met het SEO Dashboard is het zo gebeurd. Naar wens kunnen gepersonaliseerde rapporten worden toegezonden met tot wel 50 verschillende managementrapportages.

Je hebt geen cursus of studie nodig om onze dashboard te kunnen begrijpen. Je hebt alle informatie die je wilt van alle dashboards (social media, zoekmachine, (Google) adwords, analytics).
Vooraf stellen wij jouw dashboard in op jouw behoeftes. Je ziet alleen de statistieken die jij boeiend vindt en die jou rendement opleveren. Wij zullen jou begeleiden in alle filter opties en adviseren welke mogelijkheden rendabel zijn voor jouw website/webshop.

Interesse in het SEO Dashboard? Neem dan direct contact op! Vul het formulier in of neem contact op via (085) 303 39 20.

Meer informatie

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je z.s.m. terug. Vul onderstaand formulier in of bel ons op (085) 303 39 20.

TOP