Websites met focus op rendement

Online zichtbaarheid begint bij een heldere en goed opgezette website.

VINDBAARHEID

Is jouw site optimaal ingericht voor de zoekmachines?

TECHNIEK

Gebruik de meest flexibele software

PERFORMANCE

Meer omzet, nieuwe klanten en hogere conversie

Kwalitatieve websites zorgen voor meer klanten

Je website bepaalt je professionaliteit en helpt klanten eenvoudiger zaken met je te doen. Nagenoeg alle websites geleverd door ICONS zijn responsive uitgevoerd, dit betekent dat het webdesign direct geschikt is voor verschillende formaten zoals desktop en mobiele devices.

Gemiddeld zien we een mobiel percentage bezoekers van 40-60%, het is dan ook van belang dat je deze potentiële klanten niet misloopt door een ongeschikte website.

ICONS ontwikkelt voor een brede groep klanten uit diverse sectoren zoals het MKB en semi overheid dynamische websites, intranetten, webshops en mobiele applicaties. Hierbij letten wij altijd op de gebruikservaring van de klant en/of medewerkers, de voornaamste gebruikers van de webomgeving.

Een nieuwe website kan een losstaand project zijn, bijvoorbeeld ter vervanging van een verouderde of onvoldoende converterende website, maar ook onderdeel van een leadgeneratie programma.

 Ons team van developers en designers ontwikkelt in verschillende programmeertalen zoals PHP, HTML, CSS waarbij we onder andere gebruik maken van WordPress, Symfony of ZEND MVC frameworks. De te gebruiken software wordt afgestemd op de klantwensen en doelen voor het specifieke project.
ICONS biedt diverse tools om ook na oplevering maximaal rendement te krijgen uit de opgeleverde website.
Wij bieden onder meer;
  • Beveiliging- en onderhoudsabonnementen
  • Managed Hosting op Cloudservers in Nederlandse datacentra
  • Managementinformatie Dashboards
  • Content en Lead campagnes.
 Meer informatie of een webdesign offerte aanvragen? Vul het formulier in of neem contact op via (085) 303 39 20.

Meer informatie?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je z.s.m. terug. Vul onderstaand formulier in of bel ons op (085) 303 39 20.

TOP