ECOMMERCE

Bijzonder flexibel, gebruiksvriendelijk en schaalbaar

TECHNIEK

WooCommerce, vertrouwd door miljoenen gebruikers

PERFORMANCE

Caching en technische optimalisatie

Kwalitatieve websites zorgen voor meer klanten

Zoek je een flexibele webshop waar je laagdrempelig kunt starten met een hoge kwaliteit? Kijk dan naar een  WooCommerce webshop, uiteraard gebouwd in de nieuwste responsive versie. WooCommerce wordt dagelijks gebruikt door miljoenen mensen naar volle tevredenheid. Het is een flexibel systeem wat eenvoudig is te onderhouden, ook met beperkte technische kennis. Een WooCommerce webshop is over het algemeen betaalbaarder dan een Magento webshop en heeft minder zware hosting nodig. Wel kunnen er honderden producten geplaatst worden in een WooCommerce webshop en is het optimaal schaalbaar.

ICONS ontwikkelt voor een brede groep klanten uit diverse sectoren zoals het MKB en semi overheid dynamische websites, intranetten, webshops en mobiele applicaties. Hierbij letten wij altijd op de gebruikservaring van de klant en/of medewerkers, de voornaamste gebruikers van de webomgeving.

Ons team van developers en designers ontwikkelt in verschillende programmeertalen zoals PHP, HTML, CSS waarbij we onder andere gebruik maken van WordPress, Magento of Node.js. De te gebruiken software wordt afgestemd op de klantwensen en doelen voor het specifieke project.

ICONS biedt diverse tools om ook na oplevering maximaal rendement te krijgen uit de opgeleverde website.
Wij bieden onder meer;
  • Beveiliging- en onderhoudsabonnementen
  • Managed Hosting op Cloudservers in Nederlandse datacentra
  • Managementinformatie Dashboards
  • Content en Lead campagnes.
 Meer informatie of een webdesign offerte aanvragen? Vul het formulier in of neem contact op via (085) 303 39 20.

Meer informatie?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je z.s.m. terug. Vul onderstaand formulier in of bel ons op (085) 303 39 20.

TOP