VINDBAARHEID

Is jouw site optimaal ingericht voor de zoekmachines?

TECHNIEK

Gebruik de meest flexibele software

PERFORMANCE

Meer omzet, nieuwe klanten en hogere conversie

WordPress Abonnement

24/7 uw website beveiligd en up-to-date?

ICONS neemt al uw zorgen uit handen en biedt een geavanceerd WordPress abonnement aan.

Wat is WordPress?

WordPress is software waarmee u uw website online kunt beheren en is het meest gebruikte Contentmanagementsysteem (CMS). Bij ICONS zijn diverse diensten onder te brengen in een WordPress abonnementsvorm, namelijk;

  • Ontwikkeling website en hosting
  • Onderhoud en beveiliging

Website en hosting

ICONS ontwikkelt moderne websites die optimaal converteren. De designopties zijn oneindig en nagenoeg alle wensen zijn te implementeren. U bent verzekerd van snelle servers in Nederlandse datacentra voorzien van de nieuwste software. Al onze servers zijn voorzien van Managed contracten waardoor u niet zelf de server hoeft te beheren. Met een WordPress abonnement neemt ICONS alle zorgen uit handen.

Onderhoud, updates en beveiliging

Het up-to-date houden van uw website is van essentieel belang om het maximale uit een website te halen en deze maximaal beveiligd te houden. Wij optimaliseren uw website zo dat het risico tot het kleinst mogelijke wordt gereduceerd. Actieve monitoring en updates, maar bijvoorbeeld ook onderhoud of wijzigingen in uw website kunnen wij met onze jarenlange WordPress ervaring op ons nemen.

Bovenstaande diensten kunnen gezamenlijk worden afgenomen in een WordPress abonnement, maar ook als u reeds een (WordPress) website heeft die nog niet aan vervanging toe is, staan wij u tot dienst voor onderhoud, updates en beveiliging.

Als u de kosten voor een website en onderhoud laag en inzichtelijk wilt houden, kiest u voor ons WordPress abonnement! Vraag direct een offerte aan voor meer advies en/of voorlichting.

Heeft u meer vragen over het WordPress abonnement of over onze andere diensten neem dan vrijblijvendcontact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of neem contact op via (085) 303 39 20.

Meer informatie?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je z.s.m. terug. Vul onderstaand formulier in of bel ons op (085) 303 39 20.

TOP