OPSCHONEN

Malware en gehackte files verwijderen en opschonen

BEVEILIGEN

Toepassen van extra veiligheidsmaatregelen.

ONDERHOUDEN

Actieve monitoring en up to date houden van software.

WordPress Onderhoud & Beveiliging: Een veilige webomgeving

Beveiliging en onderhoud van je website is een cruciaal aspect voor een gezonde webomgeving. Geef hackers geen kans en zorg ervoor dat je website optimaal blijft functioneren. Wij zorgen voor preventief onderhoud en brengen de beveiliging op een dusdanig niveau dat risico’s tot een minimum beperkt worden. Toch gehackt? Wij kunnen je (WordPress) website weer geheel opschonen en als nieuw opleveren.

Wordpress onderhoud voor een veilige omgeving voor je webdata.
Je Wordpress website onderhouden is een belangrijk onderdeel om je website te beveiligen. Ontwikkelaars zijn continu bezig met het verbeteren van Wordpress. Zij produceren steeds nieuwere versies van Wordpress die bugs en beveiligingslekken tegengaan.

Het is van essentieel belang dat websites continu up-to-date gehouden worden en dat er dagelijjkse back-ups gemaakt worden van jouw website en database gegevens.

Wij bieden een  abonnement aan om website(s) te beveiligen en website eigenaren te ondersteunen in het veilig stellen van hun data. Door onze aanpak zijn zowel jouw eigen website, als je bezoekers beschermd.
Bel nu naar (085) 303 39 20.

Jouw website is 24/7 bereikbaar voor bezoekers!
Wij maken dagelijkse/wekelijkse/maandelijkse back-ups van je database en je website bestanden. Door het back-up systeem verzekeren wij jou ervan, dat jouw gegevens veilig zijn en dat jouw website altijd bereikbaar is voor je bezoekers.

Als jouw website crasht door een fout of een virus, gebruiken wij de back-up om jouw website terug te zetten naar een werkende versie.Vraag direct een offerte aan voor meer advies en/of voorlichting.

Wees verzekerd van de nieuwste versies!
Ontwikkelaars zijn constant bezig met het verbeteren van Wordpress. Daaruit vloeien zowel kleine als grote updates voort. Deze updates kunnen een conflict geven met jouw website en theme, waardoor de update onbewust je website kapot kan maken.

Ook voor regulier onderhoud of in geval van nood kunnen wij snel en vakkundig ieder WordPress probleem oplossen.

 

Overige diensten die wij bieden zijn onder meer;
  • Managed Hosting op Cloudservers in Nederlandse datacentra
  • Managementinformatie Dashboards
  • Content en Lead campagnes.
 Meer informatie of een offerte aanvragen? Vul het formulier in of neem contact op via (085) 303 39 20.

Meer informatie?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je z.s.m. terug. Vul onderstaand formulier in of bel ons op (085) 303 39 20.

TOP